Головна Новини Суспільство події "Червоні лінії для Зеленського": відомо, скільки людей зібралося на Майдані
commentss НОВИНИ Всі новини

"Червоні лінії для Зеленського": відомо, скільки людей зібралося на Майдані

При цьому заявлені організатори Юлія Тимошенко і Святослав Вакарчук участі не взяли

8 грудня 2019, 17:56 comments2652
Поділіться публікацією:
"Червоні лінії для Зеленського": відомо, скільки людей зібралося на Майдані

Сьогодні з 13:00 на Майдані Незалежності в Києві зібралися представники українського суспільства з метою попередити президента Володимира Зеленського не здавати інтересів України на саміті в нормандському форматі, який відбудеться вже завтра, 9 грудня, у Парижі. Як повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна", о 15:20 на піку акції на головній площі столиці обралось близько 7-8 тисяч осіб.

Відомо, що під час протесту зі сцени виступав лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко, який, до речі, і був заявлений як ініціатор і організатор акції. Двоє інших лідерів політичних партій "Батьківщина" і "Голос" Юлія Тимошенко і Святослав Вакарчук від участі відмовилися в останній момент.

Також відомо, що акцію "Червоні лінії для Зеленського" активно підтримав лідер і прихильники радикальної політичної партії "Свобода". Серед музикантів і виконавців у концерті взяли участь Дмитро Павличко, музиканти Хома (гурт "Мандри"), Журавель ("OtVinta!"), Олександр Положинський ("Тартак") та низку інших громадських діячів. Акція завершилася виконанням гімну України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нормандський саміт у Парижі розпочнеться з особистої зустрічі і знайомства двох лідерів Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

"На початку пройдуть переговори безпосередньо між Зеленським і Путіним, і тільки після них буде вже спільна зустріч лідерів Франції, Німеччини, України і Росії", — написав колишній нардеп і прихильник п'ятого президента Петра Порошенка Олексій Гончаренко.

Серед інших, хто вважав за необхідне дати Зеленському кілька порад, виявився і його попередник Петро Порошенко. З усіх рекомендацій, які стосуються самого механізму переговорів, екс-гарант закликав нинішнього гаранта не залишатися наодинці з Путіним.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!