Авіакатастрофа в Казахстані: поліцейський врятував немовля, мати якого сильно постраждала

Коли правоохоронець сказав, що віднесе хлопчика медикам, мати моргнула на знак згоди і заплакала

Серед півсотні постраждалих в результаті сьогоднішньої авіакатастрофи у Казахстані виявився малюк. Дитину врятував один з місцевих правоохоронців, який знайшов дитину поряд з приватним будинком, в який врізався літак. Про це передає місцеве видання Tengrinews.kz.

За словами поліцейського Жаксиліка Султанова, спочатку вони з напарниками витягали загиблих, а коли оминули літак, попрямували в бік будівлі. Там вони побачили жінку, що лежить з немовлям на грудях. За словами Султанова, вона перебувала в шоковому стан: у неї були зламані обидві ноги і травмована рука. Другою вона притискала до грудей хлопчика, і коли поліцейський сказав, що віднесе його медикам, мати моргнула на знак згоди і заплакала. На відео видно, як правоохоронець біжить з малюком до медиків. Пізніше Султанов сказав, що дитина – зовсім крихітка, і він боявся, що крім можливих травм, хлопчик отримає ще й обмороження. Поки про стан мами і дитини нічого невідомо, на місці продовжують працювати експерти.

Серед постраждалих - двоє громадян України, які зараз перебувають у лікарні.

Крім того, ми розповідали про те, що житель Астани збирався на пасажирський лайнер авіакомпанії Bek Air, але дивом вижив – просто не прибув на рейс, бо проспав.