Головна Новини Суспільство події На місці аварії українського "Боїнга" знайшли записку студента, який просив допомоги у Бога
commentss НОВИНИ Всі новини

На місці аварії українського "Боїнга" знайшли записку студента, який просив допомоги у Бога

Більшість загиблих пасажирів – студенти з Ірану, які поверталися на навчання після канікул

8 січня 2020, 12:28 comments2278
Поділіться публікацією:
На місці аварії українського "Боїнга" знайшли записку студента, який просив допомоги у Бога

Зараз в Тегерані продовжують збирати частини зруйнованого Boeing 737, а також намагаються ідентифікувати тіла загиблих 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, більшість загиблих пасажирів – студенти з Ірану, які вибрали "МАУ" через доступні ціни на квитки. Фатальним рейсом молодь поверталася на навчання після різдвяних канікул.

Серед речей загиблих виявили записку одного з іранських студентів, який просив допомоги у Бога перед здачею сесії.


Раніше ми повідомляли про те, що ідентифікувати загиблих пасажирів і екіпаж рейсу "Тегеран – Київ" непросто: на борту сталася пожежа, тому деякі тіла обгоріли.

Нагадаємо, сьогодні близько 6:00 за місцевим часом зазнав катастрофи український літак компанії "МАУ", на борту якого перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу – українці. Всього ж загинуло 11 наших співгромадян.

Раніше "Коментарі" писали про те, що незважаючи на висновки комісії про причини катастрофи в Ірані, яка сталася сьогодні з регулярним рейсом PS 752 "Тегеран – Київ", експерти влаштують перевірку льотної придатності всього цивільного флоту. За словами президента Володимира Зеленського, він уже доручив генпрокурору відкрити кримінальне провадження у зв'язку з трагедією в Тегерані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!