Жертв могло бути більше: деякі пасажири не сіли на фатальний рейс "Тегеран – Київ"

Протягом декількох годин авіакомпанія "МАУ" оприлюднить імена всіх загиблих в результаті сьогоднішньої трагедії

Двом пасажирам Boeing 737, який розбився сьогодні вранці в аеропорту Тегерана, дивом пощастило вижити. Як розповів голова Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов, на рейс зареєструвалося 169 осіб, однак на борт пройшли лише 167 з них. З яких причин двоє можливих пасажирів не сіли на літак, поки невідомо.

Крім того, протягом декількох годин авіакомпанія "МАУ" оприлюднить імена всіх загиблих в результаті сьогоднішньої трагедії.

Нагадаємо, сьогодні близько 6:00 за місцевим часом зазнав аварії український літак компанії "МАУ", на борту якого перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу – українці. Всього ж загинуло 11 наших співгромадян.

Раніше ми повідомляли про те, що ідентифікувати загиблих пасажирів і екіпаж рейсу "Тегеран – Київ" непросто: на борту сталася пожежа, тому деякі тіла обгоріли.

Раніше "Коментарі" писали про те, що незважаючи на висновки комісії про причини катастрофи в Ірані, яка сталася сьогодні з регулярним рейсом PS 752 "Тегеран – Київ", експерти влаштують перевірку льотної придатності всього цивільного флоту. За словами президента Володимира Зеленського, він уже доручив генпрокурору відкрити кримінальне провадження у зв'язку з трагедією в Тегерані.