Головна Новини Суспільство події СБУ розпочала розслідування справи про катастрофу "Боїнга"
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ розпочала розслідування справи про катастрофу "Боїнга"

Розслідування ведеться за трьома статтями Кримінального кодексу України

13 січня 2020, 11:47 comments1578
Поділіться публікацією:
СБУ розпочала розслідування справи про катастрофу "Боїнга"

Головне слідче управління Служби безпеки України розпочало досудове розслідування у зв'язку катастрофою лайнера Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України" за трьома статтями Кримінального кодексу України. Розслідування проводять за дорученням Офісу генерального прокурора. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"СБУ за дорученням Офісу генпрокурора початла розслідування обставин авіакатастрофи" Боїнга за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного або повітряного транспорту), ч 2 ст 115 (умисне вбивство) та ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України", — уточнили в спецслужбі.

На даному етапі слідчі займаються збором інформації. У зв'язку з отриманими даними від міжнародних партнерів, українських експертів і визнання Іраном ракетного удару,  Офіс генпрокурора перекваліфікував кримінальне провадження.

Як повідомляв портал "Коментарі", український лайнер зазнав аварії недалеко від тегеранського міжнародного аеропорту ім. Імама Хомейні. На борту перебували громадяни 7 країн — 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них — 11 громадян України. Всі, хто знаходилися на борту загинули.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!