Головна Новини Суспільство події Порив трубопроводу в Києві: мешканцям будинків обіцяють дати тепло від іншої тепломережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Порив трубопроводу в Києві: мешканцям будинків обіцяють дати тепло від іншої тепломережі

Через аварію з трубопроводом у Києві опіки отримали дев'ять людей

14 січня 2020, 00:32 comments2534
Поділіться публікацією:
Порив трубопроводу в Києві: мешканцям будинків обіцяють дати тепло від іншої тепломережі

Роботи на місці пориву тепломагістралі в Києві триватимуть цілодобово. Про це повідомили в Київській міськдержадміністрації.

Нагадаємо, що 13 січня близько 19:00 на вулиці Антоновича, 176, стався порив трубопроводу теплопостачання від ТЕЦ-5, що призвело до витоку води зі значною температурою. Через це постраждало дев'ять осіб: люди отримали опіки, але важких травм немає.

Співробітники "Київтеплоенерго" зараз відкачують воду, а потім перепідключать споживачів до інших мереж теплопостачання. Тож міськвлада обіцяє, що без тепла люди не залишаться. Коли повністю ліквідують наслідки аварії буде відомо після того, як комунальники виконають роботи з розриття.

В Київській ОДА зазначили, що магістральна мережа, на якій стався порив, була побудована в 1987 році. І влітку під час гідравлічних випробувань пошкоджень не виявили.

Раніше "Коментарі" писали, що рятувальники на руках виносять людей з торгового центру Ocean Plaza, біля якого стався порив трубопроводу в Києві. В результаті аварії в асфальті утворилися ями, куди провалився громадський транспорт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!