Головна Новини Суспільство події "Скандальний білборд про Росію": ЗМІ з'ясували, ким є Олег Катющенко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Скандальний білборд про Росію": ЗМІ з'ясували, ким є Олег Катющенко

Журналісти сумніваються, що Катющенко сам ініціював розклеювання цих білбордів по Києву, оскільки це "прикре самогубство"

30 січня 2020, 14:24 comments3549
Поділіться публікацією:
"Скандальний білборд про Росію": ЗМІ з'ясували, ким є Олег Катющенко

Гучний скандал із столиці, де в кількох районах Києва розвісили рекламні білборди з написом російською мовою "Росія — наш головний стратегічний партнер", поширився по всій Україні, а допитливі журналісти та активісти стали "шерстити" у всіх можливих джерелах, щоб з'ясувати, хто ж це  "обличчя на обкладинці" — Олег Катющенко.

За інформацією видання "Главком", даний персонаж є бізнесменом і засновником компанії Holly Industrial. Підприємство існує з 2011 року, займається будівництвом, відновленням котеджів, офісних та історичних будівель. Серед тих, хто користувався послугами компанії, є незадоволені тим, що Катющенко нібито поїхав до Москви після подій на Майдані в 2014 році.

Цікаво, що дружина Олега Катющенко Інна Катющенко — бізнес-леді, генеральний директор Edipresse Media (журнал Viva!).

ZoFLaKHdmYOIkShbJnilFFRkw.jpg

У зв'язку з цим київська журналистка Олеся Остафієва опублікувала власні версії про природу даних білбордів, які явно порушують, як мінімум, норму закону, яка передбачає рекламні слогани українською мовою.

На її думку, ймовірність, що сам Олег Катющенко розпорядився поширити по Києву подібні білборди дорівнює приблизно 1%, оскільки це фактичне самогубство.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава МВС України Арсен Аваков в січні отримав премію, у кілька разів перевищуючу суму окладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!