Головна Новини Суспільство події Через негоду в Україні без світла залишилися понад 600 населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Через негоду в Україні без світла залишилися понад 600 населених пунктів

У двох областях через ускладнення погодних умов спрацювали автоматичні системи захисту ліній електропередач

31 січня 2020, 08:43 comments2119
Поділіться публікацією:
Через негоду в Україні без світла залишилися понад 600 населених пунктів

Через ускладнення погодних умов — опадів та поривів вітру — спрацювали автоматичні системи захисту ліній електропередач, в результаті чого знеструмленими залишилися 602 населених пункти. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Так, без світла залишилися мешканці Сумської області у 440 населених пунктах, а також Чернігівської – 162. Зазначається, що над відновленням електропостачання працюють бригади обленерго. При цьому зазначено, що рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено. За даними ДСНС, для цього були залучені 487 працівників і 366 одиниць техніки від "Укравтодору".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні в Україні наступить незначне потепління, однак продовжить бушувати вітер і очікуються опади у вигляді мокрого снігу. В Українському гідрометцентрі кажуть, що негода накриє майже всю країну, однак у деяких регіонах буде відносно тепло і сонячно.

Раніше ми повідомляли про те, що через погіршення погоди – посилення вітрів і заметілі – вчора в Україні сталося кілька НП. Правоохоронці закликають бути обережними на дорогах, а рятувальники повідомляють про ймовірність сходження лавин у Карпатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!