Головна Новини Суспільство події В Італії загинув українець: тіло виявили в номері готелю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії загинув українець: тіло виявили в номері готелю

За даними поліцейських Італії, виключена версія вбивства 23-річного українця в готелі

4 лютого 2020, 14:54 comments2781
Поділіться публікацією:
В Італії загинув українець: тіло виявили в номері готелю

В Італії загинув 23-річний українець: його тіло без ознак життя виявили в номері готелю. Про це інформує місцеве видання La Stampa.

Надзвичайна ситуація сталася вчора, 3 лютого, в Villa delle rose в Олегії, що знаходиться в декількох кілометрах від аеропорту Мілан-Мальпенса. Обставини та причини смерті досі невідомі. Проте повідомляється, що на цей момент версію про вбивство — слідчі виключили. Також поліція розглядає таку причину загибелі, як передозування наркотиками. Подробиці події повідомлять пізніше.

Нагадаємо, в Італії влада вирішила на півроку ввести надзвичайний стан через китайський коронавірус. Раніше в Італії виявили двох заражених вірусом китайських туристів, після чого прем'єр Джузеппе Конті заявив про тимчасове припинення авіасполучення з Китаєм.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Національному банку України підрахували доходи українських трудових мігрантів. Відзначається, що валютні перекази від заробітчан вплинули на курс гривні та зміцнили національну валюту в грудні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!