Головна Новини Суспільство події Аваков направив у Мукачево спецназ і Нацгвардію після перестрілки
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков направив у Мукачево спецназ і Нацгвардію після перестрілки

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков направив до Мукачева спецназ і Нацгвардію, щоб посилити заходи з безпеки

7 лютого 2020, 20:39 comments2679
Поділіться публікацією:
Аваков направив у Мукачево спецназ і Нацгвардію після перестрілки

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков направив у Мукачево (Закарпаття) оперативних співробітників спецпідрозділу Національної поліції України та Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба МВС України на сторінці в Facebook.

Раніше "Коментарі" писали, що сьогодні вранці у Мукачево відбулася перестрілка. Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, у результаті стрілянини двох чоловіків з вогнепальним пораненням відвезла швидка. Телефонував у поліцію розповів про постріли, а також про те, що водії на позашляховиках стріляли один в одного, після чого швидко зникли з місця ПП. З вогнепальними пораненнями в лікарнях зараз знаходиться дві людини: 24 та 40-річний місцеві жителі. За непідтвердженою інформацією, стрілянину могли відкрити по авто певного Артура Пашкуляка, ім'я якого ЗМІ пов'язують з екс-нардепом Михайлом Ланьо.

Незабаром депутати Мукачівської міської ради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням ввести в місто підрозділи Національної гвардії. При цьому депутати підкреслюють, що Мукачево "жодним чином не можна вважати особливим центром злочинності". У зверненні вони вказали, що причинами поганої криміногенної ситуації є слабкість місцевих поліцейських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!