Головна Новини Суспільство події 18-річна дівчина кількома пострілами вбила працівника тіра в Полтаві і хотіла вбити іншого
commentss НОВИНИ Всі новини

18-річна дівчина кількома пострілами вбила працівника тіра в Полтаві і хотіла вбити іншого

Дівчина з Дніпра, яка застрелила інструктора в тирі в Полтаві, могла зробити це через сварку з хлопцем

8 лютого 2020, 01:15 comments4734
Поділіться публікацією:








18-річна дівчина кількома пострілами вбила працівника тіра в Полтаві і хотіла вбити іншого

В одному з тирів Полтави знайшли вбитим інструктора. Співробітники поліції вважають, що смертельні поранення йому завдала імовірно 18-річна дівчина, яка прийшла в тир. Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

"Під час роботи на місці події слідчо-оперативна група встановила, що смертельні поранення працівникові тіра завдала 18-річна відвідувачка, мешканка Дніпра", — йдеться в повідомленні.

За фактом умисного вбивства 64-річного полтавця розпочато досудове розслідування.

Правоохоронці затримали дівчину. Її дії відповідно до ч. 1 ст. 115 КК кваліфікуються як умисне вбивство.

Як пише видання ТСН, затримана дівчина приїхала з Дніпра. За однією з версій, вона приїхала в Полтаву до хлопця, з яким познайомилася в соціальних мережах.

Під час тренування почала стріляти в інструктора і хотіла поранити і іншого, але свідки встигли вирвати зброю.

 

Як повідомляли "Коментарі", 30 січня, на вулиці Кузнецької у Шевченківському районі Харкова пролунало кілька пострілів і вибух. За словами правоохоронців, повідомлення в поліцію надійшло о 13:30. Копи з'ясували, що з місця події виїхав автомобіль білого кольору, в якій, за словами очевидців, може перебувати потерпілий. Поліція ввела в місті операцію "Сирена".

Нагадаємо, депутати Мукачівської міської ради звернулися до президента Володимиру Зеленському з проханням ввести в місто підрозділи Національної гвардії. Відповідне рішення прийнято на терміновому засіданні міськради. "Мукачівська міська рада змушений звернутися до Вас за особистим втручанням з-за вкрай загрозливу криміногенну ситуацію, яка склалася в нашому місті. Підтвердженням цього є черговий зухвалий інцидент із застосуванням вогнепальної зброї, в результаті чого госпіталізовано двох людей з вогнепальними пораненнями", — сказано в заяві. При цьому депутати підкреслюють, що Мукачево "жодним чином не можна вважати якимось особливим центром злочинності".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!