Головна Новини Суспільство події На мосту Метро у Києві поліція влаштувала стрілянину
commentss НОВИНИ Всі новини

На мосту Метро у Києві поліція влаштувала стрілянину

В результаті стрілянини в Києві потерпілих і жертв немає

13 лютого 2020, 01:30 comments3898
Поділіться публікацією:
На мосту Метро у Києві поліція влаштувала стрілянину

У середу ввечері співробітники поліції на мосту Метро відкрили стрілянину по колесах автомобіля, який намагався втекти. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На Броварському проспекті зупинили автомобіль для перевірки документів. Один з правоохоронців помітив у салоні автомобіля пістолет. При цьому водій, спілкуючись з поліцейськими, помітно нервував, а потім натиснув на педаль газу і поїхав.

"В цей момент інший спецназівець застрибнув у машину правопорушника і намагався його зупинити. Наряд поліції почав переслідувати водія-втікача, при цьому його попередили про застосування табельної вогнепальної зброї для зупинки машини. Проте втікач не реагував на законні вимоги і попередження поліцейських. В результаті спецназівці зробили кілька пострілів по колесах автомобіля", — зазначили в поліції.

picture


Як раніше повідомляли "Коментарі", у Мукачеві (Закарпаття) відбулася перестрілка. За інформацією правоохоронців, повідомлення про перестрілку по вул. Сєченова їм надійшло близько 10:00. Чоловік розповів про постріли, а також про те, що водії на позашляховиках стріляли один в одного, після чого швидко зникли з місця НП. За даними поліції, з вогнепальними пораненнями в лікарнях зараз знаходиться дві людини: 24-х та 40-річний місцеві жителі. За даним фактом триває розслідування. Згідно з непідтвердженої інформації, стрілянину могли відкрити за авто  Артура Пашкуляка, ім'я якого ЗМІ пов'язують з екс-нардепом Михайлом Ланьо. У Харкові також сталася перестрілка, в результаті якої один із злочинців підірвав себе. На вулиці Клочківській, незважаючи на натовп людей на території супермаркету, чоловік дістав зброю і на парковці відкрив вогонь по двом людям. Один з них помер у кареті швидкої. Стрілець втік на чорному позашляховику Toyota RAV4. Від'їхавши на кілька кілометрів, злочинець підпалив авто і кинув там частину зброї. Чоловік спробував бігти в бік Нової Баварії, але біля Південного вокзалу його помітили патрульні: під час затримання стрілець дістав гранату і підірвав себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!