Головна Новини Суспільство події Атака на Нацгвардію у Нових Санжарах: "Опусти щит, до нас біду везуть!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Атака на Нацгвардію у Нових Санжарах: "Опусти щит, до нас біду везуть!"

Місцеві жителі Нових Санжар вимагають військових не виконувати наказ і піти з селища, куди везуть евакуйованих з Китаю українців

20 лютого 2020, 16:36 comments4247
Поділіться публікацією:








Атака на Нацгвардію у Нових Санжарах: "Опусти щит, до нас біду везуть!"

У Мережі з'явилося відео протистояння військових та мешканців Нових Санжар, які вимагають нацгвардійців не виконувати наказ і піти з селища.
"Я звертаюся до чоловіків. Ти піднімеш на мене руку? Ну, вдар мене, якщо ти герой. Опусти щит, до нас біду везуть! Я розумію, ви люди під законом, але майте совість. За що я захищав Україну в 2014 році?", — говорить один з мітингуючи
х, запевняючи, що є учасником бойових дій.
Вторить йому і жінка, також звинувачуючи військових в ситуації. "У мене дитина три роки на війні була. Три роки в "Азові", залишилася калікою. І ви сюди прийшли? Та нас тут будуть зараз всіх катувати. Побійтеся Бога! Чого я прийшла? Бо моя дитина ходити не може, а сюди цих дітей прислали, щоб вони стали каліками", — кричить місцева мешканка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що активісти, які виступають проти евакуації 48 українців з Уханя в санаторій під Полтаву, висунули вимогу президенту Володимиру Зеленському. "Пропустимо транспорт, коли президент поселить поряд з санаторієм власних дітей", — кричать мітингувальники. Зараз в Нових Санжарах перебуває міністр МВС Арсен Аваков, який пробує переконати активістів про відсутність симптомів коронавірусу у прибулих людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!