Головна Новини Суспільство події Фотофакт: мітингувальники розбили вікна в автобусі з евакуйованими з Уханя
commentss НОВИНИ Всі новини

Фотофакт: мітингувальники розбили вікна в автобусі з евакуйованими з Уханя

Протестувальники закидали камінням автобуси з евакуйованими з Уханя

20 лютого 2020, 20:31 comments5529
Поділіться публікацією:
Фотофакт: мітингувальники розбили вікна в автобусі з евакуйованими з Уханя

Эвакуйовані з Уханя українці нарешті прибули у Нові Санжари. Про "теплий прийом" кореспонденту розповіла одна з пасажирок, мешканка Кривого Рогу, і надіслала фотографії розбитого скла в автобусах.

Дівчина написала наступне: "Ось наша зустріч". Деякі інші пасажири також поділилися в соцмережах фотографіями продірявленого скла дверей. Пасажири дуже налякалися, коли раптово прилетіли камені, дівчата скрикнули.

Відзначимо, що багато телеканалів і блогерів прибули в Нові Санжари і вели прямі ефіри з місця подій. Там не вщухали заворушення, люди влаштовували пожежі, поліція і нацгвардія чинила опір протестувальникам. За непідтвердженими даними, є поранені. А коли автобуси з "уханьськими українцями" почали проїжджати до медцентру, то в них полетіли камені.

Нагадаємо, евакуйовані з Уханя українці прямували з Харкова у Полтавську область. Відео на місці подій зняв наш кореспондент.

Раніше портал "Коментарі" написав, що доктор Комаровський емоційно висловився про "гостинність" українців: "Люди, що ви творите!". Приміром, під Полтавою протестують через евакуацію українців з Уханя в село Нові Санжари. Поліція за допомогою військової техніки намагалася прибрати із траси автівки.

"Коронавірус не літає, а передається при тісному контакті з реально хворою людиною! Ніякої загрози нікому не відбувається", — ще раз підкреслив лікар.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!