Головна Новини Суспільство події "Миротворець" внесе в "чистилище" всіх, хто вийшов на протести в Санжарах проти евакуйованих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Миротворець" внесе в "чистилище" всіх, хто вийшов на протести в Санжарах проти евакуйованих українців

В центрі "Миротворця" вважають всіх причетних до організації акцій протестів у Нових Санжарах кримінально відповідальними

20 лютого 2020, 20:35 comments4462
Поділіться публікацією:
"Миротворець" внесе в "чистилище" всіх, хто вийшов на протести в Санжарах проти евакуйованих українців

У зв'язку з масовими протестами, які відбуваються в Нових Санжарах Полтавської області, куди привезли евакуйованих з Уханя українських громадян, центр "Миротворець" засудив призвідників і учасників, заявивши, що імена кожного з них будуть занесені в їх базу "ворогів державності". Про це повідомляється на публічній сторінці у Facebook.

"Суспільство має знати їх в обличчя. Просимо ЗМІ приєднатися до виявлення тих, хто цілеспрямовано підбурює людей до зкоення цього злочину", — вказали в прес-центрі.

Також "Миротворець" нагадаємо, що умисне створення перешкод для надання медичної допомоги та залишення фізичної особи в небезпеку передбачено статтею 135 Кримінального кодексу.

"Суспільна небезпека даного злочину полягає у поширенні аморальної поведінки, змістом якої є неповага до права людини на життя і безпеку, нехтування моральними і правовими нормами, що зобов'язують надавати допомогу людям, які перебувають у небезпечному для життя стані", — підкреслюється у публікації.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що евакуація цілком здорових громадян України з провінції Китаю, де зафіксована епідемія короновируса, стала безпрецедентною подією за рівнем забезпечення заходів безпеки та протистояння місцевих жителів щодо власних співгромадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!