Головна Новини Суспільство події Пасажирів потягу «Київ – Москва» відправили на карантин через китаянку
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажирів потягу «Київ – Москва» відправили на карантин через китаянку

У Росії через небезпеку коронавірусу сталася НП в поїзді, який прямував за маршрутом "Київ - Москва"

21 лютого 2020, 10:52 comments1941
Поділіться публікацією:
Пасажирів потягу «Київ – Москва» відправили на карантин через китаянку

Сьогодні в Росії сталася НП в поїзді, який прямував за маршрутом “Київ — Москва". Як повідомляють місцеві ЗМІ, в однієї з пасажирок — громадянки Китаю — піднялася висока температура. В результаті, всіх, хто перебував з нею в одному вагоні, довелося відвезти до лікарні на карантин.

Випадок стався в Брянській області. У итаянки була температура вище 38 градусів, через що її зняли з поїзда і негайно доставили в місцеву інфекціонку. У лікарню довелося доставити пасажирів цього вагона: вони теж будуть перебувати в ізоляції якийсь час, щоб виключити можливість зараження вірусом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", кількість підтверджених випадків захворювання коронавірусу у Хубей досягла 62 442 людина, а кількість жертв від спалаху досягла 2144 людини.

Також ми писали про те, що після того, як українку Анастасію Зінченко вчора відмовитисязались евакуювати додому разом з собакою Мішель, і вона залишилася в Ухані, у Мережі прокотилася хвиля обурень. Настя розповідала про те, що їжі для неї та її улюбленця залишилося не так багато, і була обурена ситуацією, що склалася. Сьогодні після вчорашніх публікацій у ЗМІ їй зателефонував президент України Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!