Учасникам масових заворушень на ринку Барабашово повідомили про підозру

Учасникам заворушень на ринку Барабашово загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років

56 учасникам конфлікту на ринку Барабашово у Харкові повідомили про підозру. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Харківської області.

Учасникам масових заворушень загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. Прокуратура буде наполягати на утриманні їх під вартою, а остаточне рішення прийме суд.

Повідомляється, що у цих людей вилучили сім травматичних пістолетів Stalker, Retay, EKOL, ФОРТ-12 СМ і патрони до них, гумові кийки, більше 50 сльозогінних і газових балончиків, піротехніку й автомобіль.

Раніше "Коментарі" писали, що в Харкові, на одному з найбільших ринків Європи — ТРЦ Барабашово відбулися зіткнення між муніципальною охороною та підприємцями-працівниками ринку. На місці пригоди помічені люди зі зброєю, було чутно звуки вибухів і пострілів. Харківська поліція затримала 55 осіб, причетних до заворушень на ринку "Барабашово". Вік затриманих учасників бійки становить від 19 до 55 років. Інформація, внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці займаються розслідуванням інциденту.