Головна Новини Суспільство події В Україні підтвердили перший випадок зараження коронавірусом, - МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні підтвердили перший випадок зараження коронавірусом, - МОЗ

Про перше в нашій країні інфікування коронавірусом повідомило МОЗ. Всі подробиці незабаром розповість заступник Міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко

3 березня 2020, 11:25 comments4168
Поділіться публікацією:
В Україні підтвердили перший випадок зараження коронавірусом, - МОЗ

В Україні підтвердили перший випадок зараження коронавірусом. Про це пише "Цензор.НЕТ" з посиланням на свої джерела в Міністерстві охорони здоров'я.

На даний момент відомо лише те, що перший інфікований проживає в одному із західних регіонів України і госпіталізований. Очікується, що повну інформацію про коронавірус в Україні нададуть опівдні — на цей час заплановано брифінг заступника Міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка. Всі подробиці читайте на нашому сайті пізніше.

Нагадаємо, через епідемію коронавірусу, який зараз бушує в Італії, перевірку на наявність китайського COVID-2019 в крові довелося пройти Папі Римському.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що вчора в Ірані офіційно підтвердили, що серед жертв коронавірусу — член вищої ради, який був радником Верховного лідера країни. Мохаммаду Мирмохаммаді було 76 років, і він помер від нового вірусу в лікарні Тегерана.


Джерело: https://censor.net.ua/n3179042



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!