Головна Новини Суспільство події У "Слузі народу" прогнозують введення режиму надзвичайної ситуації з завтрашнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

У "Слузі народу" прогнозують введення режиму надзвичайної ситуації з завтрашнього дня

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук нагадала про важливість самоізоляції

25 березня 2020, 13:28 comments2020
Поділіться публікацією:
У "Слузі народу" прогнозують введення режиму надзвичайної ситуації з завтрашнього дня

На сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів України може бути прийнято рішення про введення надзвичайної ситуації у зв'язку з новими зафіксованими випадками зараження вірусом COVID-19 в декількох регіонах країни, а також фактом летального результату під Тернополем. Про це повідомила на своїй сторінці заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

При цьому політик підкреслила, що не варто плутати надзвичайний стан з надзвичайною ситуацією.

"Є інформація, що правоохоронці заблокували шість населених пунктів, щоб запобігти поширення вірусу. І цілком імовірно, що сьогодні Кабмін введе режим надзвичайної ситуації (не надзвичайного стану) по всій Україні", — зазначила вона.

Крім того Кравчук закликала повернулися із зарубіжних поїздок при будь-якому самопочутті залишатися вдома на самоізоляції, а ті, хто відчув перші симптоми зараження, не займатися народними способами самолікування.

"Навіть якщо ви не відчуваєте симптомів ГРВІ — залишайтеся вдома. 14 днів після того, як ви перетнули кордон. Це єдиний спосіб зупинити поширення хвороби. Якщо ж симптоми з'явилися — обов'язково звертайтеся до сімейного лікаря. Не займайтеся самолікуванням", — закликає народний депутат.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що карантин можна використовувати з великою користю і навіть задоволенням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!