Головна Новини Суспільство події Гонтарєва програла Коломойському в суді
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонтарєва програла Коломойському в суді

Суд повністю задовольнив позов Ігоря Коломойського і екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва зобов'язана публічно вибачитися перед ним

2 квітня 2020, 18:02 comments4242
Поділіться публікацією:
Гонтарєва програла Коломойському в суді

Шевченківський районний суд Києва виніс постанову, якою повністю задовольнив позовні вимоги українського бізнесмена Ігоря Коломойського до екс-голови Національного банку України Валерії Гонтарєвої, визнавши її звинувачення на адресу першого недійсними. Про це повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, в минулому році Валерія Гонтарєва, коментуючи аварію, яка сталася з нею в Лондоні, де вона зараз проживає, а також підпал заміського будинку, звинуватила в цьому Ігоря Коломойського, заявивши, що його люди регулярно цькували її і погрожували. У зв'язку з такою резонансною інформацією, сам Коломойський не став відмовчуватися, а пішов на крайні заходи і подав на Гонтареву до суду для захисту власної репутації.

Через півроку суддя Ірина Макаренко розглянула цю справу і винесла рішення, яким підтримала позицію українського олігарха.

"Позов Коломойського Ігоря Валерійовича до Валерії Гонтарєвої Олексіївни, Товариства з обмеженою відповідальністю "Київський інститут проблем управління імені Горшеніна" про захист честі, гідності та ділової репутації — задовольнити в повному обсязі", — зазначено в судовому рішенні.

Також суд вирішив стягнути з Інституту Горшеніна та Гонтарєвої в рівних частках на користь Коломойського судовий збір у розмірі 2305,20 грн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сама Валерія Гонтарєва не стала подавати позовів проти Ігоря Коломойського за фактом погроз і образ, оскільки вважає судову систему України неефективною і не самостійною.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!