Головна Новини Суспільство події Подробиці розстрілу молодої пари в Кривому Розі: ймовірний вбивця покінчив із собою
commentss НОВИНИ Всі новини

Подробиці розстрілу молодої пари в Кривому Розі: ймовірний вбивця покінчив із собою

Ймовірним стрільцем міг бути 52-річний мешканець Кривого Рогу, який сьогодні вчинив самогубство

17 квітня 2020, 10:15 comments3796
Поділіться публікацією:
Подробиці розстрілу молодої пари в Кривому Розі: ймовірний вбивця покінчив із собою

Стали відомі подробиці розстрілу молодої пари в Кривому Розі, після якого поліція оголосила план "Сирена". Імовірним убивцею може бути 52-річний місцевий житель, який сьогодні вчинив самогубство. Про це повідомляє "Перший міський канал".

picture

Нагадаємо, трагедія сталася вчора ввечері на вулиці Дишинського. Місцеві жителі чули два постріли, вийшли на вулицю і побачили закривавлених людей. Відомо, що 25-річна дівчина померла до приїзду швидкої. Її 26-річний супутник на момент приїзду медиків був живий: його почали реанімувати, однак на даний момент пр його стан не повідомляють. Імовірно, що вбивця стріляв з дробовика і зник з місця злочину на чорній Mazda 6.

Місцеве ЗМІ повідомляє, що у вбивстві запідозрили 52-річного чоловіка, який сьогодні в 5:30 ранку скоїв суїцид, вистрибнувши з вікна восьмого поверху. Правоохоронці знайшли зброю, з якої могли вбити дівчину і поранити хлопця. На місці працюють правоохоронці, які поки не коментують те, що трапилося.

picture

Раніше ми повідомляли, що у селі Розівка Ужгородського району учасники угруповання обстріляли пасажирський мікроавтобус. На щастя, НП обійшлася без постраждалих, а правоохоронці по гарячих слідах вийшли на слід злочинців, які хотіли залякати людину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!