Головна Новини Суспільство події У «ДНР» вигадали другу назву для Донецька
commentss НОВИНИ Всі новини

У «ДНР» вигадали другу назву для Донецька

Влада так званої «ДНР» вирішила тимчасово називати Донецьк попередньою назвою

24 квітня 2020, 12:03 comments10635
Поділіться публікацією:
У «ДНР» вигадали другу назву для Донецька

Місто Донецьк, яке тимчасово не підконтрольне Україні, окупанти так званої "ДНР" вирішили перейменувати на Сталіно. Про це повідомляють місцеві медіа, публікуючи відповідний наказ "влади".

Так, таке рішення окупанти прийняли у зв'язку з прийдешніми подіями – пам'ятними датами Другої світової війни. В "республіці" впевнені, що таким чином зможуть популяризувати історичне найменування "місто Сталіно". Зокрема, 9 травня, 22 червня, 8 вересня (День звільнення Донбасу від німецько-фашистських загарбників). Зазначимо, що указ підписан так званим главою "ДНР" Денисом Пушиліним.

picture

Нагадаємо, так званий глава "ЛНР" Леонід Пасічник підписав "указ", перейменувавши місто Луганськ у Ворошиловград. Цікаво, що бойовики вирішили іменувати місто двома назвами. У Ворошиловград місто буде "перетворюватися" в дати, пов'язані з Другою світовою війною. Виходячи з "документа", під новою назвою місто буде в День Перемоги 9 травня, в день початку війни — 22 червня, а також 14 лютого, коли Луганськ звільнили від фашистів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи є шанси втілити в життя обіцянку Зеленського завершити війну на Донбасі до кінця своєї каденції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!