Головна Новини Суспільство події У Єгипті стався теракт: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті стався теракт: є жертви

В Єгипті в провінції Північний Синай на північному сході країни вибухнув фургон з людьми

1 травня 2020, 09:00 comments2269
Поділіться публікацією:
У Єгипті стався теракт: є жертви

У Єгипті стався теракт. У провінції Північний Синай на північному сході країни вибухнув фургон з людьми, в результаті чого є постраждалі та загиблі. Про це пише місцеве видання Xinhua.

Правоохоронці вже встановили, що терористи влаштували атаку на броньований транспортний засіб, в якому знаходилися військові — двоє офіцерів і вісім рядових. В даний момент в Єгипті не повідомляють, скільки з них загинуло і постраждало, так як проводяться слідчі дії. Немає інформації і про те, як була закладена бомба.

Нагадаємо, в столиці Єгипту — Каїрі — сталася перестрілка силовиків і терористів. Як повідомляє Reuters, в результаті стрілянини в районі Аль-Амийра були вбиті один поліцейський і семеро бойовиків, які вчинили напад. У ньому підозрюють терористичне угруповання, яке сповідує ісламську ідеологію Такфірі — звинувачують своїх жертв в невірності. Ця група бойовиків базується в декількох районах східної та південної частині Каїра, використовуючи їх в якості відправної точки для терористичних операцій.

Також ми писали про те, що терористи "Ісламської держави" і "Аль-Каїди" зробили резонансну заяву про те, що новий тип коронавірусу — нібито "воїн" Аллаха.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!