Головна Новини Суспільство події Подавився пакетом: страшна смерть малюка в Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Подавився пакетом: страшна смерть малюка в Дніпрі

У Дніпрі стався смертельний випадок з дитиною 6 місяців

19 травня 2020, 17:14 comments3198
Поділіться публікацією:
Подавився пакетом: страшна смерть малюка в Дніпрі

У Дніпрі піврічна дитина померла через те, що подавилася поліетиленовим пакетом. Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на директора обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радія Шевченка.

Жахливий випадок стався учора, 18 травня. Так, малюк знайшов пакет і потягнув його в рот, але поліетилен завадив роботі верхніх дихальних шляхів. Батьки, побачивши, що дитина подавилася пакетом, звернулися в швидку допомогу. Лікарі прибули на підмогу і близько 45 хвилин проводили серцево-легеневу реанімацію. Однак зусилля медиків не допомогли, і, на жаль, дитину врятувати не вдалося.

Нагадаємо, в США чоловік прийняв пологи у своєї дружини на автостоянці біля лікарні, а для перев'язки пуповини використовував медичну маску для обличчя. З'явилися фото батьків і маляти, героїв цієї неймовірної історії народження.

Як повідомляв портал "Коментарі" раніше, в Україні в травні потонуло вже 38 людей: рятувальники закликають відмовитися від купання у час карантину. У ДСНС України на час карантину просять громадян відмовитися від прогулянок біля водойм, купання та риболовлі на плавзасобах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!