Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа в Пакистані: стали відомі нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа в Пакистані: стали відомі нові подробиці

Під час авіакатастрофи в Пакистані загинуло 97 осіб

23 травня 2020, 10:30 comments2207
Поділіться публікацією:
Авіакатастрофа в Пакистані: стали відомі нові подробиці

У результаті катастрофи пасажирського літака Airbus 320 авіакомпанії Pakistan International Airlines (PIA) неподалік аеропорту Карачі в Пакистані 22 травня загинули 97 із 99 людей, які були на борту. Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на дані МОЗ пакистанської провінції Сінд.

Зазначається, що на даний момент опізнані тіла 19 загиблих. Відомо, що двом людям вдалося вижити. Одним з тих, що вижили опинився президент місцевого банку "Пенджаб" Зафар Масуд.

Офіційні причини катастрофи поки що невідомі. Перш ніж вказувати на якусь технічну несправність в літаку, незалежна установа проведе розслідування, щоб з'ясувати причину і всі обставини аварії. Поки що є дані, що за кілька хвилин до приземлення зв'язок з лайнером був перерваний.

Нагадаємо, в п'ятницю, 22 травня, у Пакистані розбився пасажирський літак Airbus A320 авіакомпанії Pakistan Airlines, який виконував внутрішній рейс з Лахора. Літак PIA PK-8303 зазнав аварії неподалік від аеропорту Карачі за хвилину до приземлення. Попередньо, на борту літака перебувало 97 осіб, у тому числі 85 пасажирів і 12 членів екіпажу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!