Головна Новини Суспільство події Масовий розстріл сімох людей в Житомирській області: копи озвучили перші результати розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Масовий розстріл сімох людей в Житомирській області: копи озвучили перші результати розслідування

В рамках кримінального провадження щодо розстрілу сімох людей на Житомирщині призначили понад 200 експертиз

26 травня 2020, 14:20 comments3187
Поділіться публікацією:
Масовий розстріл сімох людей в Житомирській області: копи озвучили перші результати розслідування

Правоохоронці озвучили перші результати розслідування резонансної справи, фігурант якої — мисливець із Житомирської області розстріляв сімох своїх приятелів під час відпочинку біля ставка в Новоселицях. Як повідомили в прес-службі МВС, в рамках кримінального провадження призначили понад 200 експертиз.

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Житомирській області Сергія Крупея, на даний момент вже доведено, що всі сім чоловіків померли від вогнепальних поранень: тіла двох знайшли в альтанці, ще двоє лежали біля входу в іншу споруду, решта були застрелені в своїх ліжках. Копи мають підстави вважати, що для жертв поведінка їх вбивці була повною несподіванкою.

Біля ставка експерти знайшли шість одиниць вогнепальної зброї: гладкоствольну рушницю ІЖ-58 16 калібру (з нього були застрелені люди), а також "Ремінгтон", "Ругер", АКМС-МФ1, Zbroyar Z15 і травматичний пістолет ПМТ (належали вбитим).

picture

Фото загиблих

Нагадаємо, в ніч на 22 травня на Житомирщині професійний мисливець вчинив криваву розправу над своїми товаришами: чоловік розстріляв з мисливської рушниці 7 осіб. Компанія друзів відпочивала на березі ставка, який розташований недалеко від села Новоселиця. Чоловіки приїхали сюди з Києва не вперше. Всього в компанії було 9 чоловік, серед них і орендар ставка — професійний мисливець. Чоловіки випивали. Незабаром шестеро з них пішли спати в споруду, яка розташована на березі. Ще троє продовжили розмову за чаркою спиртного. Близько години ночі між товаришами спалахнув конфлікт. За даними слідства, в цей момент орендар ставка і схопився за мисливську рушницю. Спочатку він убив двох співрозмовників, потім пішов до сараю, де спали інші. Там чоловік розстріляв п'ятьох. Лише одному з компанії вдалося втекти в ліс. Незабаром він добрався до села і викликав поліцію. Підозрюваного правоохоронці вже затримали, зараз він під вартою.

Також ми писали, що дружина ймовірного вбивці розповіла, що її чоловік досить запальний, і в ту злощасну ніч біля ставка сталася сварка через  служби в армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!