Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Гені Букіну - анафема": до Харкова їде актор, який підтримав російський Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гені Букіну - анафема": до Харкова їде актор, який підтримав російський Крим

Відомий за головною роллю в серіалі "Щасливі разом" Віктор Логінов потрапив в базу "Миротворець" через відвідування окупованого Криму

21 січня 2020, 13:58 comments3754
Поділіться публікацією:
"Гені Букіну - анафема": до Харкова їде актор, який підтримав російський Крим

Російський актор театру і кіно Віктор Логінов, який зіграв головну роль у комедійному серіалі "Щасливі разом", має намір виступити у виставі, який був анонсований в харківському театрі ім.  Шевченка 6 лютого. Про це розповіли місцеві активісти у Facebook.

"Після того, як завдяки нашим зусиллям був заборонений в'їзд Марату Башарову і його колективу — небайдужі патріоти повідомили нам, що 6 лютого в "Театрі імені Шевченка" планується виступ російського актора Віктора Логінова", — зазначено в повідомленні.

Відзначається, що Логінов був включений в базу "Миротворця" через гастролі в окупованому Севастополі в 2018 році. У зв'язку з цим харківські патріоти направили письмове звернення органів СБУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий український шоумен Ігор Кондратюк обурився регулярними повідомленнями про гастролі російських зірок на українських сценах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!