Головна Новини Суспільство мистецтво і культура "Сюткін все": СБУ заборонила в'їзд російському музиканту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сюткін все": СБУ заборонила в'їзд російському музиканту

СБУ також пояснила правила заборони в'їзду в Україну для іноземців

31 січня 2020, 13:31 comments2529
Поділіться публікацією:
"Сюткін все": СБУ заборонила в'їзд російському музиканту

Служба безпеки України відреагувала на численні заклики не впускати російського артиста Валерія Сюткіна в Україну, оскільки він відкрито підтримав анексію Криму. Про це відомство повідомило на своїй сторінці в Facebook.

Так, виконавцю. популярному в 90-х роках, заборонений в'їзд в Україну, а прес-служба СБУ пояснила, як працює процедура заборони, оскільки практично щодня отримує безліч запитів з вимогою не допускати на територію нашої країни ту чи іншу іноземну особу.

1.СБУ приймає рішення про заборону в разі наявності інформації про дії іноземця, які несуть загрозу національній безпеці України;

2. Крім СБУ заборонити в'їзд також можуть інші держоргани, зокрема Державна прикордонна служба;

3. У разі порушення правил перетину кордонів України, зокрема адміністративного кордону з Кримом, питання розглядається Держприкордонслужбою (згідно статті 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства")

4. При наявності інформації про зарубіжних артистів, які порушили правила перетину кордонів України, але публічно не підтримували агресію проти нашої країни, СБУ передає її в Держприкордонслужбу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий український продюсер розкритикував Службу безпеки України за безпечність щодо виступу російських музикантів і акторів в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!