Головна Новини Суспільство Кримінал Стрілянина в Мукачеві: главу поліції відправили на пенсію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в Мукачеві: главу поліції відправили на пенсію

У міському відділенні поліції Мукачева проходять 4 перевірки

11 лютого 2020, 17:38 comments2490
Поділіться публікацією:
Стрілянина в Мукачеві: главу поліції відправили на пенсію

Керівництво міського управління Національної поліції Мукачева Закарпатської області було відсторонено від виконання службових обов'язків. Про це заявив на сесії Закарпатської облради начальник ГУ Нацполіції в Закарпатській області Олександр Канцідайло, передає Mukachevo.net.

Зокрема, Михайло Петрище пішов на пенсію з посади начальника міського управління поліції Мукачева, а інше керівництво управління відсторонено. Вже призначено нового в. о. начальника. В даний час проводиться 4 перевірки діяльності міських правоохоронців.

Канцідайло підкреслив, що нове керівництво міської поліції не має зв'язків з місцевим формуванням.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 7 лютого в Мукачеві сталася перестрілка. Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, в результаті стрілянини двох чоловіків з вогнепальними пораненнями відвезла "швидка". Людина, яка дзвонила в поліцію, розповіла про постріли, а також про те, що водії на позашляховиках стріляли один в одного, після чого швидко зникли з місця НП. З вогнепальними пораненнями в лікарнях зараз знаходиться дві людини: 24-х та 40-річний місцеві жителі. За непідтвердженою інформацією, стрілянину могли відкрити по автівці Артура Пашкуляка, ім'я якого ЗМІ пов'язують з екснардепом Михайлом Ланьо.

Незабаром депутати Мукачівської міської ради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням ввести в місто підрозділи Національної гвардії. При цьому депутати підкреслюють, що Мукачеве "жодним чином не можна вважати особливим центром злочинності". У зверненні вони вказали, що причинами поганої криміногенної ситуації є слабкість місцевих поліцейських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!