Головна Новини Суспільство Кримінал У Болгарії «дали добро» на екстрадицію фігуранта справи Гандзюк
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії «дали добро» на екстрадицію фігуранта справи Гандзюк

Захист фігуранта справи Гандзюк, який був арештований в Болгарії, може подати апеляцію

22 лютого 2020, 17:25 comments1824
Поділіться публікацією:
У Болгарії «дали добро» на екстрадицію фігуранта справи Гандзюк

Суд Болгарії дав згоду на екстрадицію Олексія Левіна (Москаленко), який в Україні підозрюється в причетності до вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, передає "Кореспондент".

Так, прокурор Георгій Чинєв зазначив, що суд вважає клопотання про екстрадицію в Україну обґрунтованим. Однак сторона захисту має право подати апеляцію.

"Якщо він подасть апеляцію, апеляційний суд розгляне справу протягом 7 днів. У той же час, щоб забезпечити фактичну передачу особи, суд також ухвалив рішення про його арешт", — додав прокурор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в січні підозрюваного у вбивстві Гандзюк Олексія Левіна (Москаленко) затримали в Болгарії. Болгарські силовики відзначили, що Левін потрапив в країну в 2018 році з Румунії через пункт пропуску Дуранкулаке. З того часу він офіційно не реєструвався в новій країні.

Як стало відомо, Левін змінив зовнішність так, що на фото за даними міжнародного розшуку схожий не був. Але правоохоронцям все ж вдалося розпізнати чоловіка за відбитками пальців. Також повідомлялося, що видача Україні затриманого в Болгарії може розтягнутися на невизначений час.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!