Головна Новини Суспільство Кримінал Смерть колишнього топ-менеджера каналу «Інтер»: поліція змінила статтю
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть колишнього топ-менеджера каналу «Інтер»: поліція змінила статтю

Поліція призначила низку експертиз у справі про смерть Старицького

22 лютого 2020, 22:32 comments3028
Поділіться публікацією:
Смерть колишнього топ-менеджера каналу «Інтер»: поліція змінила статтю

Поліція перекваліфікувала справу про смерть бізнесмена, колишнього топ-менеджера телеканалу "Інтер" Сергія Старицького з самогубства на вбивство. Про це повідомив представник ГУ Національної поліції в Київській області, повідомляє "Еспресо".

"Перекваліфікація із самогубства на умисне вбивство відбулася за погодженням із прокуратурою. Проводяться слідчі дії... На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям", — сказали в поліції.

Таким чином, кримінальне провадження розслідується за фактом скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство).

Попередньо з'ясувалося, що на момент трагедії в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари в с. Чайки Київської області перебували Старицький, Кожара і його дружина. Вони вживали алкоголь. Жінка розповіла, що була в іншій кімнаті, коли Старицький вистрілив собі в голову з пістолета, який належав екс-голові МЗС.

Правоохоронці вже призначили судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопічну, балістичну та хімічну експертизи.

Як повідомляв сайт "Коментарі", згідно з даними поліції, ввечері 21 лютого в с. Чайки Київської області в одному з будинків застрелився чоловік. При цьому господарі будинку знаходилися в інших кімнатах. Поліція розглядала самогубство в якості основної версії трагедії.

Пізніше ЗМІ повідомили, що загиблим є бізнесмен, колишній топ-менеджер телеканалу "Інтер" Сергій Старицький. Він застрелився в будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари з пістолета Jericho 941, який зареєстрований на ексглаву МЗС.

Друг Старицького Володимир Костерін заявив, що це не могло бути самогубством, оскільки у бізнесмена були великі плани на майбутнє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!