Головна Новини Суспільство Кримінал "Чорновіл пішла додому": суд обрав запобіжний захід екс-нардепу, що обвинувачується у вбивстві
commentss НОВИНИ Всі новини

"Чорновіл пішла додому": суд обрав запобіжний захід екс-нардепу, що обвинувачується у вбивстві

Колишній народний депутат Тетяна Чорновіл вирушила під цілодобовий під домашній арешт

16 квітня 2020, 18:21 comments2649
Поділіться публікацією:
"Чорновіл пішла додому": суд обрав запобіжний захід екс-нардепу, що обвинувачується  у вбивстві

Народний депутат VIII скликання Верховної Ради Тетяна Чорновіл, яка виступає обвинуваченою у вбивстві, скоєному в ході подій на Євромайдані, за рішенням суду відправлена під домашній арешт 24/7 на два місяці. Про це передає агентство "РБК-Україна" з залу засідання, де розглядалася запобіжний захід для Чорновіл.

Екс-нардепу наказано з'явитися до слідчого і суду на першу вимогу, не залишати житла, здати паспорт і носити електронний засіб стеження, термін дії — до 8 червня.

Зазначимо, що Тетяну Чорновіл підозрюють у тому, що під час Майдану в лютому 2014 року вона підпалила офіс Партії регіонів у Києві, у результаті чого загинув співробітник офісу Володимир Захаров.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков несподівано заступився за свого політичного опонента Тетяну Чорновіл у день, коли їй були пред'явлені звинувачення від Держбюро розслідувань. За його словами, Чорновіл була на Майдані, як і сотні тисяч українців, і брала участь у громадських протестах. Крім того, міністр назвав його талановитим журналістом, емоційним політиком і зазначив, що навіть її оточення часто злиться на неї за прямоту і жорстку риторику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!