Головна Новини Суспільство події Яким було 19 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким було 19 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Сьогодні, 19 серпня, Володимир Путін зустрівся в Парижі з Емманюелем Макроном, щоб обговорити напруженість навколо ядерної програми Ірану, а Володимир Зеленський домовився з Біньяміном Нетаньяху вирішити проблему масового затримання українців на кордоні Ізраїлю

19 серпня 2019, 20:00 comments2455
Поділіться публікацією:
Яким було 19 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Путін прилетів до Парижа на зустріч з Макроном

19 серпня президент Російської Федерації Володимир Путін прибув у Францію з офіційним візитом до свого французького колеги Еммануеля Макрона. Зустріч двох президентів відбулася на півдні Франції, в літній резиденції глави французької держави Форт де Брегансон біля села Бормашини-ле-Мімоза. Згідно з приписами Єлисейського палацу, Макрон з Путіним обговорили напруженість навколо ядерної програми Ірану і конфлікт в Сирії. Зустріч була призначена після того, як на початку серпня президент України Володимир Зеленський закликав Путіна "вплинути" на підтримуваних Росією бойовиків на Донбасі, щоб зупинити війну.

The Guardian опублікувало нові докази участі РФ у боях під Иловайськом

Британські дослідники оприлюднили нові докази участі російських військових у боях під Иловайском у серпні 2014 року. Про це пише британське видання The Guardian.

Дослідники опублікували інформацію про танки Т-72Б3, які перебували в той час тільки на озброєнні РФ і застосовувалися в боях під Иловайськом. Така модель танка була кілька разів зафіксована поблизу Іловайська в серпні-вересні 2014 року.

"Оскільки Росія заперечує будь-яку причетність до подій на Донбасі, встановлення відповідальності Москви ... є ключовим для судових справ. У зв'язку з цим Європейський центр захисту прав людини (EHRAC), який допомагає заявникам представити справу в ЄСПЛ, доручив Forensic Architecture зібрати переконливі докази участі Росії в боях під Иловайском. Докази включають в себе численні супутникові знімки російських збройних автоколон на території України і фіксацію нової моделі танка Т-72Б3, яка на момент битви експлуатувалася тільки російськими збройними силами", — пише видання, і зазначає, що усі ці матеріали передадуть в ЄСПЛ.

Зеленський домовився з Нетаньяху вирішити проблему затримання громадян на кордоні

Президент України Володимир Зеленський у ході зустрічі з ізраїльським лідером Біньяміном Нетаньяху домовився вирішити проблему масового затримання українців на кордоні Ізраїлю.

"Останнім часом наші держави активно співпрацюють у міграційній сфері. Йдеться про численні відмови українським громадянам на в'їзд в Ізраїль. Ми домовилися вирішити цю проблему. Громадяни обох країн повинні максимально користуватися перевагами безвізового режиму, а українські громадяни не повинні тисячами затримуватися на кордоні Ізраїлю", — сказав Зеленський.

Стало відомо, хто представлятиме Україну на дитячому "Євробаченні"

На міжнародний пісенний конкурс, який відбудеться 24-го листопада в місті Глівіце (Польща), поїде 13-річна Софія Іванько з Києва. Дівчинка виконає композицію "Коли здається". Визначення переможця серед 10 фіналістів відбувалося за результатами оцінки оргкомітету національного відбору на Дитяче Євробачення-2019.

"По Європі -50%": МАУ оголосили акцію до Дня Незалежності

Міжнародні авіалінії України (МАУ) оголосили про розпродаж квитків зі знижкою до 50% до Дня Незалежності України. Про це повідомляється на сайті авіаперевізника. Так, акційні квитки розповсюджуються на рейси в країни Європи, Північної Америки, Азії і Африки. Придбати квитки зі знижкою можна до 1 вересня 2019 року, а скористатися в період з 1 листопада 2019 по 29 лютого 2020 року. Акція поширюється на рейси як в одну, так і в обидві сторони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!