Головна Новини Суспільство події Яким було 20 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким було 20 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Сьогодні, 20 серпня, президент Франції Емманюель Макрон в Фейсбук похвалив Росію, а Полторак розповів, які премії отримають українські військові до Дня незалежності

20 серпня 2019, 20:00 comments1930
Поділіться публікацією:
Яким було 20 серпня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Перший президент України дав інтерв'ю порталу "Коментарі"

Журналісти видання "Коментарі" побували в гостях у першого президента України Леоніда Кравчука і дізналися, чим займається екс-гарант на пенсії. Кравчук дав свою оцінку президентству Петра Порошенка, поділився очікуваннями від роботи Володимира Зеленського та нової Верховної Ради, а також розповів, хто не дозволив Україні захищати Крим у 2014 році

Полторак пообіцяв українським військовим премії до Дня незалежності

Міністр оборони Степан Полторак підписав указ, відповідно до якого українські військові отримають по 1-2 тисячі гривень премії до Дня Незалежності.

"Військовослужбовці, в тому числі і військові строкової служби та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які в 2019 році залучалися до виконання завдань у складі підрозділів Об'єднаних сил, і ті, які зараз захищають територіальну цілісність держави на Сході – по 2 тисячі гривень", — заявив Полторак.

Макрон написав пост російською мовою, в якому похвалив Росію

Президент Франції Еммануель Макрон у своєму Фейсбук написав пост російською мовою, в якому назвав Росію "європейської" країною.

"Росія — дуже глибоко європейська країна. Ми віримо в Європу, що тягнеться від Лісабона до Владивостока. Є прогрес з багатьох політичних і економічних питань, адже ми докладаємо зусиль для розвитку франко-російських відносин", — зазначив він.

Ткаченко пішов з "1 +1" та з бізнесу через "Слугу народу"

Генеральний директор "1+1 media" Олександр Ткаченко звільнився з посади і вийшов з бізнесу після обрання народним депутатом у Верховну Раду 9-го скликання за списками партії "Слуга народу".

"Свою частку в "плюсах" у 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах", — сказав Ткаченко, додавши, що обрані депутатами журналісти, які мають частки в холдингу, також вийшли з бізнесу.

У Грузії звільнять телеведучого, який образив Путіна

Грузинський журналіст Георгій Габунія, який в ефірі телеканалу "Руставі-2", використовуючи матірну лайку, образив президента РФ Володимира Путіна, буде звільнений. Про це заявив новий генеральний директор грузинської телекомпанії "Руставі-2" Паата Салія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!