Головна Новини Суспільство події Підозрюваний у справі MH17 Цемах повернувся в ОРДО
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваний у справі MH17 Цемах повернувся в ОРДО

Повернення Цемаха на окуповану територію підтвердила його дочка

13 вересня 2019, 03:05 comments2428
Поділіться публікацією:
Підозрюваний у справі MH17 Цемах повернувся в ОРДО

Звільнений в рамках обміну полоненими колишній бойовик "ДНР" і підозрюваний у справі рейсу MH17 Володимир Цемах повернувся на тимчасово окуповану територію Донецької області. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна"з посиланням на дочку

Як повідомила дочка Цемаха, колишній "начальник ППО "ДНР", який є підозрюваним у справі про катастрофу малайзійського рейсу MH17 в 2014 році, повернувся на тимчасово непідконтрольну Україні територію Донецької області".

"Так, ми повернулися. Батько вдома", — заявила вона.

11 вересня, з'явилася інформація про те, що екс-бойовик "ДНР" Володимир Цемах повертається з Росії на окуповану територію Донецької області після обміну полоненими. Про повернення Цемаха повідомила його дочка на своїй сторінці в соцмережі.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Київський апеляційний суд 5 вересня відпустив Володимира Цемаха з-під арешту під особисте зобов'язання.

У Генпрокуратурі заявили, що Цемах повернеться на окуповану територію за місцем реєстрації і не виключили, що він зможе уникнути покарання.

Раніше депутати Європейського парламенту направили президенту Володимиру Зеленському лист із закликом не віддавати Росії Володимира Цемаха.

7 вересня Володимир Цемах був виданий Росії в рамках обміну полоненими за формулою 35 на 35. Зеленський після обміну заявив, що представники Нідерландів допитали Цемаха перед його видачею в РФ.

Нідерланди звернулися до російського керівництва з проханням видати бойовика "ДНР" Володимира Цемаха.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Интерфакс-Украина
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!