Головна Новини Суспільство події Яким було 3 жовтня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким було 3 жовтня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Сьогодні, 3 жовтня, Колишній генпрокурор Віктор Шокін пояснив зупинку розслідування проти компанії, де працював син Байдена, Зеленський призначив секретарем РНБО Олексія Данилова

3 жовтня 2019, 23:27 comments1995
Поділіться публікацією:
Яким було 3 жовтня: ТОП-5 подій сьогоднішнього дня

Колишній генпрокурор Віктор Шокін пояснив зупинку розслідування проти компанії, де працював син Байдена

Віктор Шокін, який займав посаду Генпрокурора у 2015-2016 роках зупинив розслідування проти газовидобувної компанії Burisma Group, членом ради директорів якої був Хантер Байден. 

З текстів зрозуміло, що Шокін нібито намагався довести розслідування до кінця, але Джеффрі Паєтт, який був послом США в Україні у 2013-2016 роках сказав, що розслідування треба провести в "білих рукавичках". На думку нашого екс генпрокурора це означало, що "нічого не треба робити".

Зеленський призначив секретарем РНБО Олексія Данилова

Сьогодні президент України Володимир Зеленський призначив Олексія Данилова новим секретарем Ради національної безпеки і оборони України. Відповідне повідомлення з'явилося на сайті президента країни.Зазначимо, що раніше посаду обіймав Олександр Данилюк, який 27 вересня подав у відставку. Данилов родом з Луганської області, де здобув педагогічну та ветеринарну освіту.

В Атлантичному океані знайшли тіла українських моряків

В Атлантичному океані знайшли тіла чотирьох українських моряків, які перебували на затонулому судні Bourbon Rhode. За інформацією компанії-судновласника, тіла загиблих перенесли на фрегат "Вентос" французького флоту.  Трагедія сталася із-за сильного шторму 26 вересня: серед 14 членів екіпажу було 10 українців. Трьом морякам, серед яких — двоє наших співгромадян, вдалося врятуватися завдяки шлюпці. Доля решти весь тиждень була невідома.

У Раді вимагають оприлюднити стенограму переговорів Зеленського з Путіним

Телефонні переговори між президентами України і Росії Володимиром Зеленським і Володимиром Путіним повинні бути опубліковані.

"У зв'язку з тим, що Україна підписала так звану "формулу Штайнмайера", звернувся до голови Офісу президента Андрію Богдану з проханням надати стенограми телефонних переговорів Путіна і Зеленського, щоб визначити, чи був вплив з боку президента РФ на рішення України підписувати ці документи в Мінську", — написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський виступив із зверненням через акції проти "формули Штайнмайера"

Президент пояснив останні дії влади щодо вирішення конфлікту на Донбасі. 

"Я поважаю конституційне право кожного громадянина на протест. Я чую вас, і повірте, ніколи не здам Україну. У той же час прошу всіх спокійно і зважено підійти до ситуації і не піддаватися на маніпуляції і провокацій деяких осіб. Вони дуже хочуть використати вас, повернути собі можливість грабежу, стати жертвами політичного переслідування і уникнути кримінальної відповідальності", — заявив президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!