Головна Новини Суспільство події Портал "Коментарі" увійшов до ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID
commentss НОВИНИ Всі новини

Портал "Коментарі" увійшов до ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID

Організація INTERNEWS в партнерстві з американською USAID досліджувала симпатії українських читачів і склала рейтинг найпопулярніших вітчизняних медіа

23 жовтня 2019, 13:35 comments10535
Поділіться публікацією:
Портал "Коментарі" увійшов до ТОП-20 українських ЗМІ за версією USAID

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та проект INTERNEWS провели масштабне дослідження уподобань українців в сфері медіа "Ставлення населення до ЗМІ і споживання різних типів медіа в 2019 році". Результатом став ТОП-20 ЗМІ, які користуються найбільшою популярністю у читачів. У сегменті "Інтернет" портал "Коментарі" зайняв 17-у позицію з часткою аудиторії в 2%.

Завданням дослідження USAID-INTERNEWS було не просто проаналізувати трафік українських медіа за всіма сегментами медіаринку, але і визначити найбільш надійні редакції, які не використовують фейки і "джинсу".

Згідно зі звітом USAID, портал "Коментарі" увійшов до числа провідних і найбільш довірених ЗМІ країни. Зазначимо, USAID складає цей рейтинг вже п'ятий рік поспіль, але "Коментарі" був включений в рейтинг вперше, що свідчить про позитивну динаміку і зростаючу довіру читачів, а також міжнародних інституцій.

picture

Досягнення таких високих результатів стало можливим завдяки принциповим нововведенням, які відбулися після зміни власника і перезавантаження всієї медіагрупи в цьому році. Сьогодні редакція робить акцент на актуальних новинах, експертних коментарях, якісній аналітиці і оригінальних спецпроектах, що читацька аудиторія та USAID-INTERNEWS підтвердили у своєму дослідженні.

Зазначимо спецпроекти, які вже запущені або будуть презентовані найближчим часом. Це унікальний для України формат "Новина в картинці", дуже зручний для швидкого візуального сприйняття складної інформації.

Спецпроект Comm:Corp – серія інтерв'ю з топ-менеджерами транснаціональних корпорацій і зарубіжними дипломатами, які довгий час працюють в Україні, і точно знають про переваги і недоліки з точки зору міжнародної політики і бізнесу. Comm:Corp цікавий для ділової аудиторії, яка орієнтована на західний досвід.

"Рейтингова платформа", яка зараз знаходиться у стадії розробки, стане зручним інструментом для масштабних онлайн-опитувань і рейтингових досліджень. Це буде ексклюзивний для України, повністю інтерактивний інформаційний продукт, який, ми впевнені, знайде свою аудиторію у читачів та експертів.

"Коментарі" – це не тільки важливі новини, але і соціально-відповідальний бізнес. Вже 12 років редакція підтримує проект "Еко-офіс", спрямований на збір та утилізацію офісного сміття, зокрема батарейок, які вважаються особливо токсичним типом відходів.

Все це забезпечує успішне відродження бренду "Коментарі", а дослідження USAID-INTERNEWS підтверджує, що ми на правильному шляху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!