Головна Новини Суспільство події ТОП подій середи: бійка в Раді і секс-провокація від нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій середи: бійка в Раді і секс-провокація від нардепа

Сьогодні в Україну прибула делегація НАТО, а в Росії розповіли про переговори щодо обміну полоненими

30 жовтня 2019, 20:00 comments2237
Поділіться публікацією:
ТОП подій середи: бійка в Раді і секс-провокація від нардепа

Конфлікт у Раді. Під час засідання парламентаріїв сьогодні, 30 жовтня, сталася бійка між народним депутатом партії "Опозиційна платформа — За життя" Миколою Скориком і представником "Слуги народу" Миколою Тищенко. Конфлікт стався після провального голосування за проект ОПЗЖ про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування сутичок в Одесі 2 травня 2014 року. Створення ТСК підтримали лише 79 нардепів із 226 необхідних. Після голосування почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку: Скорик і Тищенко в проході між рядами в сесійній залі парламенту штовхали один одного. Повноцінну бійку попередили Сергій Власенко та Вадим Рабинович. А перший віце-спікер Руслан Стефанчук закликав нардепів зайняти місця в залі, інакше він закриє засідання. Після недовгих умовлянь парламентарі розійшлися по своїх місцях.

Провокація ЗМІ. Сьогодні в Раді стався ще один скандал, який самі нардепи назвали провокацією. Журналісти підловили парламентарія від партії "Слуга народу" Богдана Яременка, який листувався з дівчиною з сайту онлайн-знайомств. Під час голосування нардеп переглядав на мобільному анкету 32-річної Аліни, яка вказала серед переваг "секс, зустріч і побачення". Незабаром Яременко розповів про листування, назвавши його провокацією для журналістів. "Заздалегідь домовившись із колегами з партії, я вирішив таким чином заявити свій протест проти тих, хто називає себе журналістами. Щось підгледіли, щось не зрозуміли, щось самі додумали, не запитали і просто викинули як "жовтий" гарячий факт. Це не журналістика, це знущання над інформаційними потоками і над людьми, — пояснив Яременко. — Мої колеги попереджали, що цього не варто робити, але таким чином я навмисно довів до абсурду цей ідіотизм, коли хтось бігає з камерами і, не розібравшись, подає як новину". Словам нардепа ЗМІ не повірили і закликали його пройти тест на детекторі брехні.

НАТО в Україні. Сьогодні в Україну прибула делегація НАТО на чолі з генеральним секретарем Північноатлантичного Альянсу Йенсом Столтенбергом. Під час спільної прес-конференції з віце-прем'єр-міністром України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою генсек НАТО привітав заходи по розведенню сил в районі населеного пункту Золоте-4 Луганській області. Столтенберг нагадав про відповідальність Росії за імплементацію Мінських угод. Також він заявив, що потрібно зробити все для мирного врегулювання, оскільки режим припинення вогню, як і раніше, порушується. А спостерігачі ОБСЄ не завжди мають повний доступ до території Донбасу.

Обмін полоненими. Російська сторона разом з Україною ведуть переговори з приводу нового обміну полоненими, але у даний момент точної дати повернення українців додому поки немає. Заступник голови МЗС РФ Андрій Руденко заявив, що спільна робота принесе позитивний результат, однак першочерговим завданням для Росії зараз є проведення саміту "нормандської четвірки". Політик також прокоментував ситуацію з обміном полоненими на Донбасі. За його словами, обмін громадян України, які перебувають у Росії, і обмін між Україною і "ДНР" – це два різних процеси.

Рубати ліс в Карпатах не будуть. Верховна Рада схвалила в другому читанні проект закону про заборону на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпат. У пояснювальній записці до законопроекту йдеться, що в 2000 році був прийнятий закон, який вводив мораторій на 10 років на проведення суцільних рубок головного користування в ялицево-букових лісах на стрімких схилах українських гір. Відповідно, в 2011 році цей мораторій перестав діяти, і проведення суцільних вирубок знову стало можливим.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!