Головна Новини Суспільство події Доба на Донбасі: противник 8 раз разів порушив режим тиші
commentss НОВИНИ Всі новини

Доба на Донбасі: противник 8 раз разів порушив режим тиші

У зоні проведення Операції об'єднаних сил бойовики поранили цивільну жінку

26 листопада 2019, 08:22 comments1586
Поділіться публікацією:
Доба на Донбасі: противник 8 раз разів порушив режим тиші

За минулу добу, 25 листопада, збройні формування Російської Федерації вісім разів відкривали вогонь по позиціях українських військовиків. Про це інформує прес-центр Операції об’єднаних сил (ООС).

Повідомляється, що противник здійснював обстріли із забороненої Мінськими угодами зброї, а саме з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Так, два рази режим припинення вогню бойовики порушили у зоні локації оперативно-тактичного угруповання "Схід" – вогонь відкрили біля Старогнатівки та Мар'їнки. Ще шість обстрілів відбулися в районі оперативно-тактичної групи "Північ": поблизу Луганського стріляли двічі, а також вогонь відкрили неподалік Троїцького, Кримського, Новолуганського і Зайцевого.

Як повідомили у прес-центрі ООС, втрат серед особового складу Збройних сил України не було. Однак є постраждалі серед мирних жителів. Сьогодні у зоні проведення ООС поки що тихо: противник вогонь не відкривав.

"Коментарі" розповідали, що вчора, 25 листопада, через обстріл у Мар'їнці поранено цивільну мешканку: куля противника влучила в жінку, коли та гуляла з маленькою донькою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!