Головна Новини Суспільство події Скандал з Apple: в Україні хочуть відмовитися від продукції компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з Apple: в Україні хочуть відмовитися від продукції компанії

На сайті президента з'явилася петиція з вимогою заборонити продукцію на території нашої країни

2 грудня 2019, 11:55 comments4267
Поділіться публікацією:
Скандал з Apple: в Україні хочуть відмовитися від продукції компанії

Після недавнього скандалу, який розгорівся навколо корпорації Apple, яка визнала Крим російським, в Україні вирішили бойкотувати продукцію компанії. Відповідна петиція з'явилася на сайті глави держави.

Як стало відомо, автор петиції Роман Максимчук вимагає заборонити продукцію компанії на території України, її ввезення і розповсюдження. Він також закликає прирівняти iPhone до російської георгіївській стрічці і створити державну програму, яка займеться утилізацією продуктів корпорації Apple.

"Вимагаю негайно заборонити їх діяльність в Україні, заборонити їх продукцію та її ввезення. Прирівняти iPhone до колорадської стрічки. Створити державну програму утилізації наявної у населення продукції з відшкодуванням коштів", — зазначає Максимчук.

На даний момент петиція набрала 573 підписи з необхідних 25 тисяч.

Раніше портал "Коментарі" писав, що кожен користувач продукції Apple, входячи в програму "Карти" і обираючи на карті півострів Крим або будь-який з його міст, побачить, що цей регіон позначений як російський.

У свою чергу глава Міністерства закордонних справ україни Вадим Пристайко звернувся до керівництва корпорації Apple, яка технічно визнала півостров Крим, який належить Росії.

"Дозвольте мені пояснити у ваших термінах. Уявіть собі, що ви кричите, що ваш найлютіший ворог забрав ваші кращі ідеї і результати вашої багаторічної праці. А хто-то неосвічений поруч з вами наплював на вашу біль. Ось, що відчуваємо ми, коли ви називаєте Крим російською землею", — зазначив глави МЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!