Головна Новини Суспільство події Смертельна пожежа в одеському коледжі і суд над можливими вбивцями 3-річної дитини: якою була ця середа
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна пожежа в одеському коледжі і суд над можливими вбивцями 3-річної дитини: якою була ця середа

Сьогодні Зеленський провів зустріч з прем'єром Швеції і озвучив, про що буде говорити на зустрічі "нормандської четвірки" в першу чергу

4 грудня 2019, 20:35 comments2414
Поділіться публікацією:
Смертельна пожежа в одеському коледжі і суд над можливими вбивцями 3-річної дитини: якою була ця середа

Пожежа в Одесі. Близько 10:00 в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, розташованому на перетині вулиць Троїцької та Пушкінської, спалахнула пожежа. Вогонь поширився на площу 2000 "квадратів", в результаті чого у вогняному полоні опинилися студенти і викладачі. Всього в коледжі перебувало близько 400 осіб.

Серед двох десятків постраждалих – неповнолітні студенти, а також викладачі. На даний момент є інформація про одну жертву, якою виявилася 17-річна дівчина. Зараз правоохоронці встановлюють місце знаходження ще кількох осіб, які могли бути в палаючому будинку.

Замах на Соболєва. Сьогодні в Шевченківському райсуді служителі Феміди прийняли рішення заарештувати на два місяці без права внести заставу обох підозрюваних у вбивстві трирічного Саші Соболєва. Саме малюк прийняв на себе кулю, яка призначалася батькові — депутату Київської обласної ради В'ячеславу Соболєву. На засіданні була присутня сім'я потерпілих, яка, незважаючи на траур, відкрито поспілкувалася з журналістами. Зокрема, В'ячеслав Соболєв дістав список і озвучив імена людей, які, на його думку, можуть бути причетні до замовлення вбивства. За словами депутата, організаторами злочину можуть бути двоє суддів – Артур Ємельянов і Віктор Татьков. Також він назвав бізнесменів Руслана Браславського і Павла Маліка. Крім того, Соболєв перерахував ще кілька прізвищ: бізнесмен Микола Будика, колишній генеральний директор торговельної мережі "Обжора" Євгена Бурун, чиновник Михайло Іванюк і екс-нардеп Олександр Грановський. Ще одне прізвище депутат залишив "на потім". Соболєв зажадав, щоб всі ті, кого він перерахував, пройшли перевірку на детекторі брехні.

Зустріч з прем'єром Швеції. Президент України Володимир Зеленський сьогодні зустрівся з прем'єр-міністром Швеції Стефаном Левеном і попросив про підтримку у відновленні інфраструктур. Прем'єр підкреслив, що їх держава засуджує російську агресію на сході України і незаконну анексію Криму. "Україна продемонструвала готовність до компромісу, і зараз настав час для Росії взяти відповідальність", – заявив Левен, запевнивши, що санкції для РФ залишаться без змін і будуть діяти, поки не викоренять їх причину – військові дії на сході України і анексію Кримського півострова.

Питання Путіну. Президент Володимир Зеленський сьогодні заявив, що на переговорах в "нормандському форматі" в Парижі 9 грудня, в першу чергу, підніме питання обміну полоненими у форматі "всіх на всіх". Причому, обмін повинен відбутися до кінця 2019 року. "Я б дуже хотів, щоб Новий рік наші люди зустрічали зі своїми сім'ями вдома в Україні", — заявив президент. За його словами, другим питанням буде безпека та вивід незаконних збройних формувань з окупованої території Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!