Головна Новини Суспільство події У Прип'яті вперше після аварії на ЧАЕС встановили новорічну ялинку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Прип'яті вперше після аварії на ЧАЕС встановили новорічну ялинку

Новорічну ялинку поставили біля ДК «Енергетик»

25 грудня 2019, 22:01 comments2228
Поділіться публікацією:
У Прип'яті вперше після аварії на ЧАЕС встановили новорічну ялинку

У Прип'ять вперше за останні 33 роки встановили новорічну ялинку. Про це повідомляє ZIK.

Відзначається, що Новий рік з ялинкою тут не відзначали з моменту аварії на Чорнобильській АЕС. Цьогоріч святкове дерево встановили біля одного з центральних будинків Прип'яті та палацу культури "Енергетик".

Ялинку прикрасили колишні жителі міста, які спеціально приїхали до Прип'яті. Вони повісили на ялинку новорічні іграшки, а також фото, які були зроблені саме в цьому місті.

Раніше "Коментарі" писали про те, чому в Україні відзначають Різдво двічі на рік, а також, чому українці живуть за григоріанським календарем, а свята відзначають за юліанським.

Також ми писали, що новорічні прикраси, які виробляють в Україні, закуповують більше 140 країн у світі. Протягом останнього року експорт іграшок з нашої країни виріс більш ніж в 7%. Найбільше новорічних прикрас українського виробництва закупила Голландія – 34,1% від загального експорту і 56,2% – на європейському ринку. Крім Голландії значна частина святкових виробів відправилася в Польщу, Німеччину, Білорусь, Швейцарії та Росії. Також в 2-3 рази зросли поставки новорічних іграшок з України в Латвію, Грузію, Молдову, Румунію, США, а також в Італію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!