Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки іноземців в Україні мають посвідки на проживання
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки іноземців в Україні мають посвідки на проживання

У минулому році в Україні видали понад 20 тис посвідок на проживання

7 січня 2020, 19:45 comments1917
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки іноземців в Україні мають посвідки на проживання

В Україні на підставі посвідки на проживання знаходяться більше 284 тисячі осіб. Про це повідомили в Державній міграційній службі (ДМС) України, передає УНН.

За даними ДМС України, на цей час на території нашої країни постійно проживають 284 113 осіб, що мають посвідки на проживання. А торік число  іноземців , які отримали посвідки на проживання, склало 22 822 людини.

Нагадаємо, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет розповів про основні проблеми іноземців, які проживають в нашій державі. Серед труднощів, з якими доводиться стикатися громадянам інших країн, названі такі: перебування в країні довше 90 днів, отримання дозволів на навчання або роботу, очні візити у державні органи, а також складність відкриття рахунків в українських банках.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що іноземцям хочуть спростити процедуру отримання віз. Відповідний законопроект Кабінет міністрів вніс у Верховну Раду України. Повідомляється, що прийняття документа дозволить Міністерству закордонних справ проводити процедури щодо оформлення іноземцям та особам без громадянства біометричних українських віз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!