Головна Новини Суспільство події Авіакатастрофа в Тегерані: лист президента Ірану Зеленському і похорони загиблих українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа в Тегерані: лист президента Ірану Зеленському і похорони загиблих українців

В столицю України їде іранський міністр з листом від лідера ісламської республіки у зв'язку з катастрофою нашого лайнера

20 січня 2020, 11:12 comments3341
Поділіться публікацією:
Авіакатастрофа в Тегерані: лист президента Ірану Зеленському і похорони загиблих українців

Сьогодні в Київ відправився іранський міністр доріг і міському розвитку, який вручить президенту Володимиру Зеленському лист. Відомо, що його відправник – глава Ірану Хасан Рухані, а стосується послання трагедії з українським літаком компанії "МАУ", який збила ракета 8 січня вранці. Про це повідомляє МЗС ісламської республіки.

Нагадаємо, що вчора, через 10 днів після трагедії, відбулася репатріація тіл українців, які загинули через аварію пасажирського повітряного судна. В аеропорту "Бориспіль" літак з Ірану зустрічали родичі загиблих, а також керівництво країни на чолі з гарантом України Володимиром Зеленським. Пілоти проводжали своїх колег в останній шлях на колінах, сотні людей не стримували сліз.

Відомо, що сьогодні в Борисполі та інших містах України відбудуться похорони 9 членів екіпажу і двох пасажирів фатального рейсу "Тегеран – Київ".

Як раніше повідомляли "Коментарі", авіакатастрофа сталася через те, що Іран випустив по нашому літаку ракету, в результаті чого загинуло 176 чоловік. Поки в Ірані тривають мітинги з вимогою від глави держави піти у відставку, слідчі СБУ почали досудове розслідування у зв'язку катастрофою лайнера Boeing 737 за трьома статтями КК: "Порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту", "Умисне вбивство" і "Умисне знищення або пошкодження майна".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!