Головна Новини Суспільство події У Києві розпочалася зустріч держсекретаря США Майка Помпео і міністра закордонних справ Вадима Пристайко
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві розпочалася зустріч держсекретаря США Майка Помпео і міністра закордонних справ Вадима Пристайко

Крім іншого, планується обговорити питання обороноздатності та просування внутрішніх реформ в нашій країні

31 січня 2020, 10:34 comments1562
Поділіться публікацією:
У Києві розпочалася зустріч держсекретаря США Майка Помпео і міністра закордонних справ Вадима Пристайко

В Україну вчора, 30 січня, прилетів державний секретар США Майк Помпео. Сьогодні в 9:30 американський гість зустрівся з міністром закордонних справ України Вадимом Пристайко.

Так, в ході робочої зустрічі держсекретар США і міністр закордонних справ України мають обговорити питання політичного співробітництва з відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Крім того, планується обговорити питання обороноздатності та просування внутрішніх реформ в нашій країні. Вони також торкнуться теми розвитку економічного та інвестиційного співробітництва.

Зазначимо, що після того, як в будівлю МЗС України прибув Помпео і Пристайко, пресу попросили залишити приміщення, де планувалося проводити переговори.

Раніше портал "Коментарі" писав, , що візит Майка Помпео в Україну буде частиною його турне у Великобританії, і в країни Східної Європи і Центральної Азії, яке було заплановане ще на початок січня. Але події на Близькому Сході змусили тоді перенести візит.

"У Києві Помпео проведе зустрічі з керівництвом України, представниками бізнесу. Привезе він запрошення Володимиру Зеленському відвідати Білий дім? Сильно в цьому сумніваюся, оскільки в нинішній ситуації візит президента України в Вашингтон навряд чи на руку Дональду Трампу. Продемонструє підтримку Штатами України? Безумовно, оскільки це в інтересах США", – розповідають експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!