Головна Новини Суспільство події Гарні новини для водіїв: відновити втрачене посвідчення тепер можна онлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарні новини для водіїв: відновити втрачене посвідчення тепер можна онлайн

Скористатися послугою відновлення посвідчення можна в онлайн-кабінеті водія

5 лютого 2020, 14:02 comments5657
Поділіться публікацією:
Гарні новини для водіїв: відновити втрачене посвідчення тепер можна онлайн

Тепер замовити заміну втраченому водійському посвідченню можна не виходячи з дому, а через кабінет водія онлайн. Про це інформує Міністерство внутрішніх справ на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, громадяни зможуть обміняти водійське посвідчення та отримати його після втрати або крадіжки за допомоги власного електронного кабінету водія. Зазначимо, що вхід до е-кабінету водія здійснюється за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Отримати підпис можна у підрозділах Міграційної служби – записати на чіп ID-картки, або ж за допомоги систем Bank-id та Mobile-id.

Нагадаємо, нещодавно в Україні запустили ще одну безкоштовну онлайн-послугу для водіїв. Відтепер можна реєструвати онлайн належного користувача автотранспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що тепер на ID-карту можна записати електронний підпис, а першим новинку протестував президент України Володимир Зеленський. Так, голова держави замінив паспорт-"книжечку" на ID-картку, зафіксувавши свій КЕП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!