Головна Новини Суспільство події В Одесу їде контейнеровоз із Китаю: раніше команда перехворіла
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесу їде контейнеровоз із Китаю: раніше команда перехворіла

За 6 годин до прибуття капітан контейнеровозу зобов'язаний надіслати у порт Одеси санітарний бюлетень, що підтверджує стан здоров'я команди

13 лютого 2020, 11:34 comments2658
Поділіться публікацією:
В Одесу їде контейнеровоз із Китаю: раніше команда перехворіла

В Одесу сьогодні прибуде контейнеровоз CMA CGM URAL з Китаю, пише місцеве видання "Думська".

Повідомляється, що санітарно-карантинна служба одеського порту приведена в підвищену готовність. Крім того, капітан контейнеровозу за шість годин до прибуття повинен відправити санітарний бюлетень, що підтверджує стан здоров'я всієї команди. Згідно з наказом Міністерства охорони здоров'я, після швартування на кораблі проведуть медичний огляд всіх членів екіпажу та інші профілактичні заходи.

Зазначимо, що раніше шість членів екіпажу захворіли. Так, на початку січня корабель вийшов з китайських портів, коли 27 січня на Шрі-Ланці у моряків піднялася температура. Побоювалися спалаху коронавірусу, але потім компанія CMA CGM виключила загрозу. Зазначалося, що Міжнародний радіомедичний центр підтвердив остаточне одужання.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом людей на борту круїзного корабля Diamond Princess стрімко збільшується. Причому, серед захворілих — двоє українців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що громадяни України, які перебувають в епіцентрі коронавірусу в Китаї, не можуть повернутися додому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!