Головна Новини Суспільство події Пасажирам лайнера Westerdam дозволили зійти на берег
commentss НОВИНИ Всі новини

Пасажирам лайнера Westerdam дозволили зійти на берег

У пасажирів лайнера Westerdam не виявили коронавірус і їм дозволили покинути судно

14 лютого 2020, 08:59 comments2170
Поділіться публікацією:
Пасажирам лайнера Westerdam дозволили зійти на берег

Пасажири круїзного лайнера Westerdam, який раніше відмовилися пустити в свої порти влади Японії, Філіппін, Тайваню, Таїланду і Гуаму, почали висаджуватися на берег в порту Сіануквіль в Камбоджі.

Рішення про висадку пасажирів прийняли після того, як у всіх 20 осіб з борту лайнера, у яких взяли аналізи на коронавірус, не виявили захворювання.

Відзначається, що на лайнері перебувало понад 600 громадян США.

Як повідомляло видання "Коментарі", Китай запустив додаток, яке дозволяє людям перевіряти, не ризикують вони заразитися коронавірусом. "Детектор близького контакту" повідомляє користувачам, якщо вони знаходяться поруч з людиною, яка заразилась коронавірусом або перебуває під загрозою зараження. Людям, які були визначені як схильні до ризику, рекомендується залишатися вдома та інформувати місцеві органи охорони здоров'я.

Раніше ми писали про те, що в деяких регіонах України у готелі відмовляються селити китайців через загрозу поширення коронавіруса.

Нагадаємо, що кількість жертв коронавіруса в Китаї збільшилося за добу на 108. У загальній складності померло 1016 місцевих жителя, 3996 людина одужали і були виписані з лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!