Головна Новини Суспільство події Адвокати Мангера намагалися поспілкуватися з підозрюваним у вбивстві Гандзюк – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокати Мангера намагалися поспілкуватися з підозрюваним у вбивстві Гандзюк – ЗМІ

Адвокати голови херсонської облради Владислава Мангера намагалися потрапити у в'язницю в Болгарії, де перебуває підозрюваний у вбивстві Катерини Гандзюк

16 лютого 2020, 22:36 comments2208
Поділіться публікацією:
Адвокати Мангера намагалися поспілкуватися з підозрюваним у вбивстві Гандзюк – ЗМІ

В Болгарії до в'язниці, де утримується під вартою Олексій Левін — підозрюваний у вбивстві української громадської активістки Катерини Гандзюк — хотіли потрапити адвокати глави херсонської обласної ради Владислава Мангера. Про це пише "Дзеркало тижня", посилаючись на джерела в Службі безпеки України.

Так, захисники Мангера Дмитро Ільченко та Андрій Мурашкін хотіли зустрітися з Левіним у в'язниці болгарського міста Бургас. Проте влада Болгарії не дали їм цього зробити. Видання зазначає, що Мангер нібито стурбований можливими показаннями підозрюваного у справі про вбивство Гандзюк і тому намагається з'ясувати, як Левін співпрацює зі слідством.

Рані портал "Коментарі" розповів, що в січні підозрюваного у вбивстві Гандзюк затримали у Болгарії. Як стало відомо, він змінив зовнішність так, що на фото за даними міжнародного розшуку схожий не був. Але правоохоронцям все ж вдалося розпізнати чоловіка за відбитками пальців. Також повідомлялося, що видача Україні затриманого в Болгарії може розтягнутися на невизначений час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!