Головна Новини Суспільство події Літак з Уханя приземлився в аеропорту "Бориспіль" на дозаправку
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак з Уханя приземлився в аеропорту "Бориспіль" на дозаправку

У Київ прибув рейс із евакуйованими з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань, але далі літак повернеться в Харківську область

20 лютого 2020, 10:06 comments2856
Поділіться публікацією:








Літак з Уханя приземлився в аеропорту "Бориспіль" на дозаправку

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" під Києвом приземлився літак рейсу PQ7302, який евакуює українців та іноземців з епіцентру коронавірусної інфекції, китайського міста Ухань . Про це повідомляє УНН, посилаючись на прес-службу аеропорту.

Літак сів о 9:39. Це підтверджують і дані з онлайн-табло аеропорту: літак рейсу PQ7302 прибув о 9:38 у термінал F. У прес-службі також зазначили, що всі необхідні процедури забезпечує Міністерство охорони здоров'я та співробітники ДСНС.

Тим часом, у Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що в Києві тільки літак дозаправитися паливом. А потім знову вирушить до Міжнародного аеропорту "Харків". Згідно із звітами екіпажу та супровідного медперсоналу, "всі на борту літака здорові й можуть продовжувати політ".

Відеотрансляцію з місця прибуття веде телеканал "Наш" на Youtube".


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Борисполі сьогодні о 7:35 повинен був приземлитися літак з евакуйованими з Уханя українцями, проте час прильоту було перенесено на 8:38. Однак літак вже зробив кілька кіл в Харківській області.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що виникли нові подробиці про евакуацію українців з Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!